Termeni si conditii

În momentul în care se efectuează plata către platforma Sleepi, acești termeni și condiții formează un acord obligatoriu între părțile implicate. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos. 

 • Sunt de acord să urmez practicile de somn sigur, în conformitate cu recomandările și ghidurile SIDS, AAP, OMS. 
 • Dacă veți alege varianta în care se va detașa pătuțul copilului de lângă  patul vostru, Sleepi sau orice altă parte implicată din partea Sleepi nu poate fi tras/ă la răspundere pentru eventualele evenimente care pot avea un impact negativ sau de orice altă natură asupra situației voastre. 
 • Sunt de acord să verific împreună cu medicul de familie sau pediatru dacă, copilul meu suferă de vreo afecțiune medicală, care îl poate împiedica să aibă un somn în siguranță. 
 • Sunt de acord să dezvălui către părțile implicate și autorizate Sleepi orice afecțiune de orice natură care îl afectează în prezent sau care îl poate afecta pe copilul meu. În acest caz vom apela direct la sfatul medicului specialist. 
 • Este necesară plata integrală a oricărui tip de serviciu oferit de Sleepi (Consultație, Materiale digitale, Cursuri video, Consultație + Suport), pentru a putea beneficia în totalitate de aceste servicii. Odată ce plata a fost primită în întregime și înregistrată în platforma Sleepi, veți primi confirmarea acesteia pe mail. 
 • În cazul în care apare o boală sau alte circumstanțe neprevăzute care pot impacta situația actuală și nu putem continua această rezervare, veți avea la dispoziție maxim 6 săptămâni pentru a vă reprograma consultația. Acest lucru este posibil doar în cazul în care între data efectuării plății (confirmare) și data consultației (programare) sunt minim 5 zile calendaristice. Ne dorim să obținem rezultate bune într-un mediu sănătos, de aceea este important pentru noi ca, copilul să fie într-o stare de sănătate bună. 
 • Se pot face pauze pentru boală în timpul perioadei de Suport. Programul trebuie reluat imediat după trecerea bolii și nu mai mult de 3 săptămâni de la data pauzei. 
 • Perioada de suport poate fi aleasă pe două intervale. Și anume : o săptămână, adică 7 zile calendaristice, în care Duminica nu este inclusă, sau două săptămâni, adică 14 zile calendaristice, în care Duminica nu este inclusă. Dacă ați ales o săptămână de suport, cele 7 zile se calculează astfel : EXEMPLU : 02.xx.20xx pănâ în data 09.xx.20xx. Dacă ați ales două săptămâni de suport, cele 14 zile se calculează astfel : EXEMPLU : 02.xx.20xx pănâ în data 17.xx.20xx.
 • Accesul și utilizarea serviciilor sau materialelor digitale Sleepi de către dvs. sunt condiționate de acceptarea și conformarea cu acești Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altora care accesează sau utilizează serviciile Sleepi. 
 • Prin accesarea, plata sau utilizarea serviciilor și a materialelor digitale, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu oricare parte a termenilor, este posibil să nu accesați serviciile sau documentele dorite. 
 • Sunt de acord să nu împărtășesc aceste informații cu nicio terță parte sub nicio formă, fie ea în formă originală, editată sau tehnoredactată sau orice altă formă (digitală sau fizică). Orice parte care s-a dovedit că împărtășește planuri de somn, materiale digitale de orice natură, programe personalizate de somn, poate fi trasă la răspundere și va fi responsabilă pentru costul programului, plus plata daunelor de natură intelectuală. 

Anulari: 

 • Anulările efectuate în termen de mai puțin de 48 de ore de la ora programării stabilite sunt nerambursabile, deoarece aceste rezervări nu vor putea fi înlocuite cu alte programări. Odată ce ora de consultație a fost furnizată, consultația este nerambursabilă, indiferent dacă perioada de suport este utilizată sau nu de către client. 
 • Suportul dumneavoastră zilnic de urmărire și îmbunătățire a programului de somn trebuie utilizat în termen de maxim 30 de zile de la ora consultației, cu excepția cazului în care se convine altfel de către părțile autorizate Sleepi. 

Disclaimer

 • Sleepi nu oferă sfaturi, servicii sau tratamente medicale de niciun fel niciunui client. 
 • Dacă aveți nelămuriri legate de copilul dumneavoastră sau de orice întrebare medicală sau nutrițională, vă îndemnăm să vă contactați imediat medicul pediatru sau medicul de familie. Informațiile scrise pe acest web site și planul de somn al bebelușului dumneavoastră nu sunt intenționate și nici nu sunt implicate să înlocuiască sfatul medical și trebuie tratate doar ca scop informativ și educativ. 
 • Orice modificări pe care le faceți pentru aranjamentele de dormit sau de hrănire ale bebelușului dumneavoastră sunt la discreția dumneavoastră. Sleepi face doar sugestii de schimbare, pe care dumneavoastră sunteți responsabil/ă să le implementați corespunzător și responsabil pentru a putea beneficia de rezultate. 
 • Sleepi nu se angajează în a garanta rezultate nerealiste sau de altă natură în ceea ce privește sfaturile, planurile de somn sau alte informații și aplicabilitatea acestora. Rezultatele acestei colaborări sunt strâns legate de acțiunile dumneavoastră în ceea ce privește situația copilului dumneavoastră. 
 • Solicitați întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră de familie, al medicului pediatru sau al altui furnizor de servicii medicale calificat pentru orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la o afecțiune sau un tratament medical. Se recomandă același sfat și înainte de a începe un nou regim de îngrijire a sănătății. 
 • Sleepi nu va fi răspunzător pentru nicio daună sau vătămări rezultate din accesul, incapacitatea de a accesa acest website sau din încrederea dumneavoastră în orice informație furnizată pe acest site sau de către Consultant. 
 • Utilizarea acestui site se face pe propriul risc. Atât accesarea materialelor, informațiilor, produselor și serviciilor oferite pe sau prin intermediul site-ului, cât și alte date de natură informativă. 
 • În timp ce respectăm metodele noastre, credem în ele și vedem schimbări nemaipomenite ale somnului, datorită naturii suportului holistic al somnului, nu pot exista garanții absolute sau cronologii exacte. Deoarece multe dintre acestea vor fi determinate de temperamentul bebelușului, de preferințele senzoriale unice ale acestuia, de tipul modificărilor efectuate, de mediul înconjurător, situația de sănătate actuală și a altor evenimente adiacente.