Pachet Help Me

Apel 60 minute zoom

Plan personalizat

Teoria este simplă, practica ne înnobilează și anume vom discuta pe Zoom timp de 60 de minute, iar apoi vei beneficia de suportul meu în ceea ce privește implementarea schimbărilor aduse programului somnului copilului tău. Vom comunica prin mesaje de tip text pe Whats App. Poți trimite mesaje oricând în intervalul orar 08:00-18:00, timp de 7 zile.

Descriere pachet

Acest pachet include toate beneficiile Pachetului 1 - Chat with me la care se mai adaugă și partea de suport timp de o săptămână (7 zile). Această perioadă este desemnată pentru a implementa schimbările aduse programului. Suportul este realizat prin mesaje tip text pe WhatsApp, în intervalul orar 08:00 - 18:00, de Luni până Sâmbătă.

Mai mult decât atât acest pachet mai include: acces la grupul privat de Facebook, unde poți să interacționezi cu celelalte mămici pe diverse teme, plus un e-Book. Iar la final se va primi un follow up email pentru un scurt update al situației.

Se va face un test de temperament înainte de completarea formularului cu întrebări. Astfel vom afla ce fel de temperament are copilul tău. Acest aspect este important pentru că ne ajută să știm exact cum putem aborda situația într-o manieră cât mai blândă și empatică, pliată cât mai bine pe situația copilului dar și a voastră, ca familie.

Analiza întrebărilor din formular ne va ajuta să identificăm mai bine unde ar putea fi problema. Pentru că, de multe ori ne întâlnim cu probleme medicale ușoare sau mai dificile, care impactează somnul foarte mult. De la erupții dentare normale până la probleme respiratorii.

Apel video/audio (camera se poate închide) de 60 de minute desfășurat pe Zoom: discutăm în timp real și cât mai detaliat despre cazul vostru.

Plan personalizat de somn (Raport De Somn - RDS): vei avea scris tot ce s-a discutat în timpul consultației (apel video/audio). Conține indicații exacte despre ce anume trebuie să faci și pașii care trebuie urmați. Metodele pe care le recomandăm sunt bazate pe informații de specialitate și sunt susținute de specialiștii din domeniu. Acest Raport de Somn este construit în funcție de nevoile fiziologice ale copilului în ceea ce privește cantitatea de somn pe care trebuie să o desfășoare, criterii de vârstă și, bineînțeles, stilul vostru de viață. Scopul nostru este să nu perturbăm nimic în mediul înconjurător unde se desfășoară somnul. Micile ajustări se fac de comun acord între părinți și consultant.

Recomandări către specialiști de succes nișați pe domenii conexe, atunci când sunt sesizate eventuale probleme de sănătate: osteopat, endocrinolog, etc

Pachete care te-ar putea interesa

299 RON

Chat with me


Consultația se va desfășoară pe Zoom, și durează 60 de minute. Se vor adresa individual problemele de somn ale copilului, ținându-se cont de nevoile fiziologice ale acestuia. Acestea vor putea fi identificate prin completarea în prealabil a formularului cu întrebări. Vom mai discuta despre...

1349 RON

Full Support ( suport 14 zile)


Acest pachet include toate beneficiile Pachetului 2 - Help Me la care partea de suport se desfășoară timp de 14 zile. Această perioadă este desemnată pentru a implementa schimbările aduse programului. Suportul este realizat prin mesaje tip text pe WhatsApp, în intervalul orar 08:00 - 18:00.<br> Acest pachet mai include: acces la grupul privat de Facebook, unde poți să interacționezi cu celelalte mămici pe diverse teme, plus un e-Book. Iar la final se va primi un follow up email pentru un scurt update al situației.