Pachet Chat with me

Apel 60 minute zoom

Consultația se va desfășoară pe Zoom, și durează 60 de minute. Se vor adresa individual problemele de somn ale copilului, ținându-se cont de nevoile fiziologice ale acestuia. Acestea vor putea fi identificate prin completarea în prealabil a formularului cu întrebări. Vom mai discuta despre mediul înconjurător al copilului și cum impactează acesta somnul cât și soluțiile oferite pentru rezolvarea acestor probleme. Este important să ne cunoaștem.

Descriere pachet

Se va face un test de temperament înainte de completarea formularului cu întrebări. Astfel vom afla ce fel de temperament are copilul tău. Acest aspect este important pentru că ne ajută să știm exact cum putem aborda situația într-o manieră cât mai blândă și empatică, pliată cât mai bine pe situația copilului dar și a voastră, ca familie.

Analiza întrebărilor din formular ne va ajuta să identificăm mai bine unde ar putea fi problema. Pentru că, de multe ori ne întâlnim cu probleme medicale ușoare sau mai dificile, care impactează somnul foarte mult. De la erupții dentare normale până la probleme respiratorii.

Apel video/audio (camera se poate închide) de 60 de minute desfășurat pe Zoom: discutăm în timp real și cât mai detaliat despre cazul vostru.

Planul personalizat de somn (RDS) se va putea achiziționa separat (Preț întreg 119 Ron).

Recomandări către specialiști de succes nișați pe domenii conexe, atunci când sunt sesizate eventuale probleme de sănătate: osteopat, endocrinolog, etc

Pachete care te-ar putea interesa

899 RON

Consultație + suport 7 zile


Teoria este simplă, practica ne înnobilează. Adică: vom discuta pe Zoom timp de 60 de minute, iar apoi vei beneficia de suportul meu în ceea ce privește implementa schimbările aduse programului somnului copilului tău. Mesaje tip text pe WhatsApp poți trimite oricând în intervalul orar 08:00-18:00, timp de 7 zile.

1349 RON

Full Support ( suport 14 zile)


Acest pachet include toate beneficiile Pachetului 2 - Help Me la care partea de suport se desfășoară timp de 14 zile. Această perioadă este desemnată pentru a implementa schimbările aduse programului. Suportul este realizat prin mesaje tip text pe WhatsApp, în intervalul orar 08:00 - 18:00.<br> Acest pachet mai include: acces la grupul privat de Facebook, unde poți să interacționezi cu celelalte mămici pe diverse teme, plus un e-Book. Iar la final se va primi un follow up email pentru un scurt update al situației.