Enjoy your sleep

Întrebări frecvente Sleepi

Ai o întrebare care nu se regăsește mai jos? Ne poți lăsa oricând un mesaj folosind formularul de contact.

Este foarte simplu. Sleepi.ro funcționează ca o platformă unde vei avea tot timpul acces la contul tău. În contul fiecărui client vor fi vizibile programările efectuate sau care urmează, raportul de somn, testul de temperament, E-Book-urile achiziționate și multe altele. Crearea unui cont simplifică procesul de planificare a rezervărilor. Această abordare simplificată permite gestionarea eficientă a consultațiilor și asigură faptul că informațiile valoroase sunt disponibile imediat ori de câte ori este necesar.

În câțiva pași. 1. Îți faci cont personal pe platforma Sleepi.ro 2. După ce ți-ai făcut cont vei alege produsul dorit. 3. Apoi din calendar alegi data și ora la care dorești consultația. 4. Se va face plata acestui serviciu. După finalizarea plății vei avea în contul tău personal de pe Sleepi.ro toate detaliile necesare. Acolo vei vedea și ce trebuie să faci înainte de consultație.

În niciun caz. Nu vom recomanda niciun fel de metodă care implică abandonarea copilului singur în cameră sau revenirea în cameră după anumite de timp. Părintele va fi implicat 100% în procesul de schimbare al modului de adormire al copilului, folosind orice metodă dorește, sugerată de noi sau nu, pentru a liniști copilul.

Nu. Respectăm fiecare aranjament de somn ales de către părinte. Somnul se poate îmbunătăți indiferent de locul în care doarme copilul.

Da, desigur. Pe măsură ce somnul copiilor se îmbunătățește, și aspectele din viața părinților se pot îmbunătăți. Un copil odihnit va avea părinți cu o dispoziție mult mai bună, iar bebe va fi mult mai bine dispus. Poți în sfârșit să dormi neîntreruptă, sau să te duci în sfârșit la cosmetică.

După finalizarea consultației, veți primi în termen de 2 zile lucrătoare raportul de somn scris personalizat situației voastre. Dacă ați optat pentru pachetele Help Me sau Full Support, veți primi un follow up email prin care se dorește să se afle statusul situației voastre. Acest email este trimis în timp de maxim o săptămână după finalizarea perioadei de suport aleasă de client.

Este foarte bine să fii informat. Doar că există atât de multă informație încât cu siguranță în mintea voastră sunt o mulțime de întrebări și situații neclare. Te ajutăm să înveți ce e bine și ce nu e bine pentru copilul tău. Cum anume să faci să schimbi ceva în programul copilului fără să provoci haos. Punerea la somn să nu mai fie un chin sau schimbarea modului de adormire să se desfășoare cu impact minim. Îți vom da încredere în tine cu privire la ceea ce va trebui să aplici tu, ca mamă, pentru copilul tău.

Desigur. Suntem o echipă foarte open-minded, orientată spre rezultate care totodată respectă fiecare abordare, părere sau punct de vedere diferit. Scopul este să ajungem la rezultatele dorite. Dacă acest lucru îl vom obține aplicând în continuare metodele parentale pe care le-ați adoptat până acum, este excelent.

Nu. Alăptarea este naturală. Ne oprim din alăptat atunci când are loc auto-înțărcarea sau momentul în care se decide înțărcarea propriu-zisă.

Faptul că ne ocupam de sursa problemei legate de somn reprezintă unul dintre aspecte. Prin metodele și abordările pe care le vom adopta și implementa în programul de somn potrivit vouă, îmbunătățim nu nuami calitatea somnului copilului cât și calitatea vieții voastre de familie. Veți fi cu toții mai odihniți. Scopul nostru este să ne dăm seama împreună ce funcționează cel mai bine când vine vorba despre somnului copilului tău, și să te ajutăm să aplici ceea ce funcționează pentru a avea rezultate. Impactul major, îl veți simți chiar voi, părinții. Pentru că atunci când bebe doarme bine, și starea părinților se schimbă în bine. Rezultatele apar, bineînțeles atunci când metodele sunt aplicate consecvent, cu blândețe, fără întreruperi și cu inima deschisă.

Nimic nu este considerat un șablon care se poate aplica pe o ființă umană ca apoi să avem aceleași rezultate de fiecare dată. Metodele pe care le folosim au o foarte mare rezonanță în relația mamă-copil. De aceea este important ca tu, mami, să fii acolo pentru puiul tău. Bebe are nevoie de mama lui. Tu trebuie să te asiguri că îi satisfaci nevoile fiziologice și emoționale de care nevoie.

Desigur. Sunt mămici care încă din perioada sarcinii apelează la un consultant în somnul copiilor, doar pentru a fi mai pregătite. Sau participă la un webinar dedicat nou-născuților. Ne putem ocupa de somnul celor mici încă din primele zile de viață

Pot fi multe cauze pentru care bebe să nu doarmă. Acestea pot avea carcater medical, fiziologic sau emoțional. De aceea este recomandat să identifici sursa problemei, nu să tratezi în continuare efectul. Experiența, metodele recomandate și focusul nostru asupra relației mamă-copil ne-au dat șansa să ajutăm peste 200 de familii. Atât în ceea ce privește problemele legate de somnul copiilor cât și prin intermediul cadrelor medicale specializate din baza noastră de date. În această privință te invit să te abonezi pentru a primi informații utile despre somnul copiilor cu vârste cuprinse între 0 luni și 6 ani. Sau, haide să stăm de vorbă și să identificăm împreună.

Partea de suport se desfășoară/susține prin intermediul mesajelor scrise (text) trimise pe WhatsApp, în intervalul orar 8:00 - 18:00 de luni până sâmbătă. Duminica se continuă completarea sleep-log-ului de către părinți, și ulterior se va discuta pe baza lui

Desigur. Aceasta se poate prelungi cu 7 sau 14 zile, de câte ori este necesar.