Despre Mine

Despre Andreea Jercan - Sleepi

Eu sunt Andreea, dar de minim 1000 de ori pe zi mi se spune: ” Mami!”. Cred că te regasesti și tu pe aici, nu?

Sunt născută în Brașov, și împreună cu soțul meu, Vladimir, avem doi copii minunati, care ne ocupă foarte mult timp și care totodată ne provoacă zi de zi să fim părinți și mai buni comparativ cu ziua precedentă.

Când am devenit mămică pentru prima dată am învățat pe propria-mi piele ce înseamnă privarea de somn, cât de repede îți poți pierde încrederea în intuiția ta maternă, cât de conflictuale și tulburatoare sunt toate sfaturile pe care le primești și cât de singură te poți simți în întunericul orelor nedormite.

Așa că: m-am documentat, am invatat, mi-am ascultat instinctul matern și cu puțină răbdare minunea s-a produs. Luca a început să doarmă mult, foarte mult!

La al doilea copil, știam mult mai bine cum să procedez, așa că somnul în sine a fost unul mai ușor și problemele de somn nu și-au făcut apariția.

De atunci, misiunea mea s-a schimbat

Sunt aici să ajut alte familii care sunt private de somn să se odihnească mai bine, într-un mod în care să fie absolut confortabil atât pentru părinți cât și pentru copii. Scopul este sa găsim soluția care funcționează perfect pentru familia ta. Metodele și programele de somn pe care le propunem sunt întotdeauna ajustate subiectiv pentru a satisface nevoile de somn dar și cele fiziologice ale copilului.

Vreau să subliniez faptul că sunt și am fost întotdeauna adepta conexiunilor emoționale între mamă și copil. Însă, înainte să fii mamă, ești femeie și ai nevoie și tu de timp pentru tine și partenerul tău. Mențineți legătura emoțională dintre voi plină de iubire, ascultați-vă instinctele și toate lucrurile se vor așeza.

De cele mai multe ori tot ce trebuie să facem este să fim acolo pentru cei dragi, să oferim iubire necondiționată și conexiune.

Cam atat despre mine. Te invit să mai rămâi pe site. O sa găsești lucruri interesante.

Cu drag, Andreea